nowa_26 napisał:
Do wszystkich tych, którzy robią sobie kpiny z tej niewyobrażalnej tragedii!!!
Jesteście ludźmi, czy zwyrodniałymi osobnikami, pozbawionymi uczuć: żalu, smutku, współczucia???
Przykry jest fakt, że w obliczu tej tragedii, wielu z Was, w bezmyślny sposób komentuje, to, co się stało!!!
Tyle osób zginęło, a Wy sobie żarty urządzacie. Co Was obchodzą emerytury tych osób, taka kolej rzeczy, zasłużyli na nie.
Każdy z Was może tam iść, jeśli chce mieć taaaaaaką emeryturę!!!
Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi na forum zastanawiam się, czy macie taki narząd w organizmie, jak serce? Mam obawy, co do tego. Popukajcie się po swoich głupiutkich główkah!!!
Jedna osoba z Was pisze, że: "nie znała tych osób, ze na drodze ginie tylu Polaków i nikt im hołdu nie oddaje, bo ich nie zna". Zgadzam się z tym. Ale Ci, którzy zginęli, to osoby doskonale znane mediom i rzeczą najzupełniej naturalną jest oddanie im hołdu, a przede wszystkim szacunku, każdy kraj by tak postąpił.
Cała Polska i Polonia za granicą okazuje wyrazy współczucia, żalu, jednak Polonia w Norwegii jest inna!!! Żałosne!!!
Popatrzcie na nich jak na ludzi, a nie jak na polityków, z których poglądami również ja niezupełnie się zgadzałam, polityka nie jest dla mnie ważna!!! Aczkolwiek są to ludzie, którzy w tragicznych okolicznościach zginęli i należy im się szacunek, przede wszystkim SZACUNEK!!!
Postawcie się (choć na chwilkę) na miejscu ich rodzin, co przezywają, co czują i zrozumcie ludzkie odruchy w akcie tej katastrofy, a cyniczne uwagi zostawcie sobie na odpowiedni moment albo przejdźcie do innego wątku, który jest równoległy z Waszymi zdolnościami intelektualnymi.
Naucz sie czytac ze zrozumieniem..to po pierwsze...
po drugie..szacunek jest ..ale robienie CYRKU to jest codziennosc w polskich mediach i reszta baranow robi to samo...
osobiscie mam dosyc robienia widel z igly...to jest ZENUJACE !!!
a dzisiaj sie nowy news !!
Lech Kaczynski bedzie pochowany na WAWELU !!!
pytam sie ! DLACZEGO ?? bo zginal? ON NIC ZNACZACEGO DLA POLSKI NIE ZROBIL...zeby chowac go w miejscu gdzie leza osoby, ktore sa KROLAMI, BOHATERAMI Narodu Polskiego...
powinien byc pochowany na Powazkach w aleji Zasluzonych - ot tyle
ALE NIEEE..nasi "zajebisci" rodacy, ktorzy POSZLI NA GLOSOWANIE w ilosci trzydziestuparu procent ( z czego polowa glosowala na Kaczora ) !!!! beda teraz udawac WIELKYCH PATRYIOTOW....
jacy to oni wspaniali..jaki to Prezio byl "zajefajny:, normalnie HERO !!! Bez niego zyc sie nieda..
a juz zapomnieli jak szydzili z Kaczynskiej w mediach, ze wyszla z reklamowka z samolotu ????
zapomnieli jak Kaczynskiego nazywano Kartoflem? mlaskaczem?
OBLUDA, OBLUDA, OBLUDA
tacy "rodacy" zachowuja sie gorzej niz Judasz
howgh
pozdrawiam